Hubspot CRM

HubSpot is het meest toonaangevende marketingautomatiseringsplatform op de markt. Dat wil zeggen, een systeem om de klant in het digitale kooptraject op geautomatiseerde wijze te ondersteunen. Het omvat marketing, verkoop en service - met andere woorden, het hele klanttraject. Het automatiseren van bepaalde activiteiten met behulp van een systeem als HubSpot is een zeer tijd- en kostenefficiënte manier om klantenrelaties op te bouwen en te onderhouden.

1280px-HubSpot_Logo.svg_-1024x299.png
img-themes-animated

HubSpot?

HubSpot werd in 2006 opgericht als een marketingautomatiseringsapp. Vandaag de dag is het een platform voor groei. Het systeem omvat CRM (Customer Relationship Management), marketing- en verkoopautomatisering, CMS (Content Management System) en servicefuncties zoals klantenenquêtes, vragen en antwoorden, ticketbeheer enz.

De term inbound marketing is bedacht door HubSpot en het systeem is van de grond af opgebouwd het maximale uit marketing automation te halen. We kunnen onszelf niet klonen, hoe graag we dat ook zouden willen. Om waarde te creëren voor klanten, diepere en sterkere relaties op te bouwen en ervoor te zorgen dat uitgerekend u top-of-mind bent zodra de klant klaar is voor de volgende stap, moet u dus uw verkoop- en marketingproces digitaliseren en automatiseren. Dit is waar HubSpot een voor is gemaakt. Bovendien heeft HubSpot de meeste integraties ter wereld, dus mocht je HubSpot met een ander systeem willen verbinden, dan is er bijna altijd wel een kant-en-klare integratie te gebruiken.

Wat bieden wij

Bij RQS Digital helpen we je snel en gemakkelijk HubSpot te implementeren en aan de slag te gaan. Dit kan van alles zijn, van training en coaching tot het operationeel uitvoeren van het werk in HubSpot wanneer je zelf geen tijd hebt.

  • Implementatie van HubSpot van begin tot eind. 
  • Training en coaching om uw verkoop- en marketingmensen aan de slag te krijgen in HubSpot.
  • Een strategie opstellen die erop gericht is onbekende bezoekers helemaal tot ambassadeurs van uw merk te maken.
  • Het bouwen van campagnes, dashboards en flows in HubSpot. 
  • Advies over functionaliteit en user cases.
  • Optimalisatie van uw flows en activiteiten in HubSpot. 
img-themes-animated